Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
15.05.2022
Nová řada krmítek Hexmesh
Optimální uvolnění návnady! Nová řada krmítek Hexmesh vám umožňuje dostat krmení bezpečně na dno, bez ohledu na podmínky! Obě verze verze Solid i Ca... číst celé
16.08.2021
Nová vzorková prodejna Plzeň
Nově jsme pro vás otevřeli vzorkovou prodejnu  zaměřenou na feeder a Plavanou na adrese Slovanská 430/62 Plzeň 326 00.  V blízké době uvedeme více inf... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas feedershop.cz se sídlem Edvarda Beneše 1933/34, IČ 04322924,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová řada krmítek Hexmesh
15.05.2022
Nová řada krmítek Hexmesh
Potřebujete dostat krmení bezpečně na dno, bez ohledu na podmínky. Nová řada krmítek Hexmesh vám to bez problému umožní!! číst celé
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
27.10.2021
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
Lee Kerry vám v tomto krátkém videu ukáže jak lze velmi jednoduše prodloužit délku návazce za pomocí 2 zarážek Preston Stopz za sebou i během lovu.  číst celé
Nové díly Škola Method Feederu
16.08.2021
Nové díly Škola Method Feederu
pokračování Série videí o method feederu s Radkem Hyrošem. Ukázky montáží, návazců, příprava prutů, vhodná krmítka, krmení a hlavně method feeder v pr... číst celé
Method Feeder CUP CZ 2021
14.03.2021
Method Feeder CUP CZ 2021
Závody Method Feeder CUP CZ 2021 číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
SLEDOVÁNÍ ZÁSILKY

silkovna 

PPL

VZORKOVÁ PRODEJNA

Rybářské potřeby

Slovanská 62

326 00 Plzeň 2-Slovany

KONTAKT
feedershop.cz
Matěj Kalčík
9:00 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz