Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.05.2022
Champion Feed krmení Wonder Black 2Kg
Oblíbené slané krmeni ideální do studené vody Champion Feed Wonder Black 2Kg skladem!! Champion Feed krmení Wonder Black 2Kg | Feedershop.cz - Rybářs... číst celé
16.08.2021
Novinka Korum Delux River Tripod Skladem!
Nejstabilnější rybářský stojan na trhu konečně u nás! Jak již název a vzhled napovídá, stojan vychází z legendárního River Tripodu. Nově tripod dostal... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas feedershop.cz se sídlem Edvarda Beneše 1933/34, IČ 04322924,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@feedershop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

 Korum Delux River Tripod
29.11.2022
Korum Delux River Tripod
Nejstabilnější rybářský stojan na trhu konečně u nás! stojan vychází z legendárního River Tripodu. číst celé
Nová řada krmítek Hexmesh
15.05.2022
Nová řada krmítek Hexmesh
Potřebujete dostat krmení bezpečně na dno, bez ohledu na podmínky. Nová řada krmítek Hexmesh vám to bez problému umožní!! číst celé
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
27.10.2021
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
Lee Kerry vám v tomto krátkém videu ukáže jak lze velmi jednoduše prodloužit délku návazce za pomocí 2 zarážek Preston Stopz za sebou i během lovu.  číst celé
Nové díly Škola Method Feederu
16.08.2021
Nové díly Škola Method Feederu
pokračování Série videí o method feederu s Radkem Hyrošem. Ukázky montáží, návazců, příprava prutů, vhodná krmítka, krmení a hlavně method feeder v pr... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Internetový rybářský obchod Feedershop.cz zaměřený hlavně na feeder method feeder a plavanou vám nabízí širokou škálu světových značek jako jsou Preston Innovations, Trabucco, Cresta, Cralusso, Sensas, Matrix, FeederBait, Match Pro a mnoho dalších.

 

SLEDOVÁNÍ ZÁSILKY

silkovna 

PPL

VZORKOVÁ PRODEJNA

Rybářské potřeby

Slovanská 62

326 00 Plzeň 2-Slovany

KONTAKT
feedershop.cz
Matěj Kalčík
9:00 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz