Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.05.2022
Nová řada krmítek Hexmesh
Optimální uvolnění návnady! Nová řada krmítek Hexmesh vám umožňuje dostat krmení bezpečně na dno, bez ohledu na podmínky! Obě verze verze Solid i Ca... číst celé
16.08.2021
Nová vzorková prodejna Plzeň
Nově jsme pro vás otevřeli vzorkovou prodejnu  zaměřenou na feeder a Plavanou na adrese Slovanská 430/62 Plzeň 326 00.  V blízké době uvedeme více inf... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas feedershop.cz se sídlem Edvarda Beneše 1933/34, IČ 04322924,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová řada krmítek Hexmesh
15.05.2022
Nová řada krmítek Hexmesh
Potřebujete dostat krmení bezpečně na dno, bez ohledu na podmínky. Nová řada krmítek Hexmesh vám to bez problému umožní!! číst celé
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
27.10.2021
Jak jednoduše prodloužit délku návazce
Lee Kerry vám v tomto krátkém videu ukáže jak lze velmi jednoduše prodloužit délku návazce za pomocí 2 zarážek Preston Stopz za sebou i během lovu.  číst celé
Nové díly Škola Method Feederu
16.08.2021
Nové díly Škola Method Feederu
pokračování Série videí o method feederu s Radkem Hyrošem. Ukázky montáží, návazců, příprava prutů, vhodná krmítka, krmení a hlavně method feeder v pr... číst celé
Method Feeder CUP CZ 2021
14.03.2021
Method Feeder CUP CZ 2021
Závody Method Feeder CUP CZ 2021 číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
SLEDOVÁNÍ ZÁSILKY

silkovna 

PPL

VZORKOVÁ PRODEJNA

Rybářské potřeby

Slovanská 62

326 00 Plzeň 2-Slovany

KONTAKT
feedershop.cz
Matěj Kalčík
9:00 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz